Oosterhout

4907 XT, Arkendonk 11

E-mail

coaching@mpsupport.nl

Coaching zakelijk

Coaching aanbod voor de zakelijke markt

Executive coaching

Coachend analyseer ik met jou jouw bedrijf, werk of gedrag en pakken we daarbij de onderwerpen op die jou bezig houden of zaken die belemmeren. Of we verkennen jouw droom, zodat je deze vervolgens met de juiste tools waar kunt maken. Met meer dan 25 jaar ervaring in het bedrijfsleven in diverse rollen ben ik in staat om snel te analyseren en met je mee te denken. Zo leer je jouw mogelijkheden te benutten en jezelf en/of het bedrijf naar een hoger plan te tillen.

Samenwerking

Botert het niet tussen jou en jouw collega, kun je je moeilijk identificeren met je leidinggevende of heb je moeite met aansturen van medewerkers? Ik help je graag bij het verkennen van dit obstakel om de juiste tools te vinden. Hierbij kan ook een sessie met meerdere personen worden geïnitieerd, net wat jij nodig hebt en gaandeweg het traject wilt. Heel vaak heb je de beschikking over een kwaliteit die jou, als je deze op een andere manier inzet, heel veel resultaat op kan leveren.
Ook in conflictsituaties coach ik je graag. De ander kun je niet veranderen, maar ik kan je laten zien dat je zelf een weg kunt vinden waarbij je zonder moeite kunt samenwerken en functioneren.