Oosterhout

4907 XT, Arkendonk 11

E-mail

coaching@mpsupport.nl

De mist trekt op

Vanuit het raam van mijn praktijk op drie hoog kijk ik een mistige wereld in. Ik ontdek de contouren van de bomen, maar zie het frisse groen van de bladeren niet. Ik zie een wolkendek, maar kan de patronen hierin niet herkennen of omschrijven. Ik kijk verder en zie de straat en het blauw van het water in het kanaal, maar herken geen stroming.

Cliënt coachen, MP Support Coaching, Oosterhout, Coach Breda

Langzaam trekt de mist op. De frisse groene bladeren worden zichtbaar. Ik kan een patroon ontdekken in de wolken en herken de stroming in het kanaal. Ik heb zicht op wat eerst voor mij verborgen was en zo is het met coaching. Door mijn coaching krijgt cliënt zicht op zijn of haar binnenwereld, patronen of gedrag. Spiegelend, confronterend of vragend. Het biedt de cliënt perspectief en geeft ruimte om vanuit zichzelf passende keuzes te maken en doelen te bereiken. De denkbeeldige frisse groene bladeren, het wolkendek en de stroming worden zichtbaar en er kan van genoten worden.

Deze jonge vrouw loopt na onze laatste sessie de deur uit en zegt ‘ik denk dat jij niet weet hoe enorm je mij helpt. Ik had niet gedacht dat ik dit gewoon zelf zou kunnen’.

En dat is de kracht van integratieve coaching. De cliënt kan het, wil het en doet het en alleen dan houdt het stand. Niet mijn oplossingen, maar mijn coaching maakt cliënt krachtig en draagt daar aan bij. Die helpt om de mist op te trekken en laat zien dat je zelf zoveel meer kunt dan je vermoedde. En er is geen groter compliment voor mij dan na nodig nu overbodig te zijn!

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.