Oosterhout

4907 XT, Arkendonk 11

E-mail

coaching@mpsupport.nl

Wie ben ik

Even voorstellen

Persoonlijke ondersteuning

Mijn hart en wezen gaan uit naar persoonlijke ondersteuning en vooral in moeilijke of uitdagende situaties, individueel of onderling. In vertrouwen begrijpend luisteren en helpen is een groot goed en mijn passie. Voor iedereen en in elke situatie, zodat je gezond en tevreden leeft en ontwikkelt. Ik raak daar niet over uitgepraat, maar nu even naar wie ik ben en voor jou kan zijn…

Op persoonlijk vlak leerde ik, door eigen ervaringen, hoe waardevol en essentieel een goede coach is. Dat smaakte naar meer en met de ervaring van ruim 20 jaar persoonlijke ondersteuning aan ondernemers startte ik mijn loopbaan als beroepscoach. Ik behaalde mijn diploma aan de Nederlandse Academie in Amsterdam, samen met het diploma Psychosociale en medische basiskennis (PSBK). Ik certificeerde mij via de NOBCO om mij als excellent te onderscheiden binnen de coachwereld en blijf mezelf scholen om jou als cliënt zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Mijn cliënten

Inmiddels heb ik veel cliënten verwelkomd in mijn praktijk in Oosterhout en, met even zoveel of misschien zelfs meer plezier, nam ik na een sessie of traject weer afscheid. Ik coach integratief wat wil zeggen dat ik op basis van jouw wensen, behoeften en mogelijkheden kies voor een methode. Jij staat altijd centraal en ik zou dat niet anders willen!

Met mijn open mind en als warme, luisterende, empathische en analytische persoonlijkheid bied ik je veiligheid en kundigheid. In deze setting schuw ik moeilijke onderwerpen niet en steun ik je onvoorwaardelijk in het leren en groeien. Je hebt zoveel meer mogelijkheden in huis dan je zelf vaak voor mogelijk houdt en coaching maakt inderdaad die wereld van verschil! Bij alles wat je bezig houdt, waar je stress of verdriet van hebt, wat je wilt veranderen of ontwikkelen. Coaching is een krachtige vorm voor ontwikkeling die leidt tot verandering en resultaat. En geen enkele vraag of behoefte is raar of ongewenst.

Jarenlange ervaring

Door mijn zakelijke ervaring geldt dit niet alleen voor particulieren, maar ook zeker voor coaching in bedrijfssituaties of bij persoonlijke vraagstukken in een zakelijke context (persoonlijke effectiviteit). Ik bouwde in ruim 25 jaar een schat aan kennis en ervaring op die ook jou van dienst kan zijn.

Kijk gerust verder rond op mijn website, bel, app me, of vul het contactformulier in bij vragen en wees altijd van harte welkom op mijn praktijk in Oosterhout!

Margretha de Pater