Oosterhout

4907 XT, Arkendonk 11

E-mail

coaching@mpsupport.nl

Coaching particulier

Coaching aanbod voor particulieren

Balans werk en privé

Je wilt grenzen vinden en stellen, stress verminderen of bepaalde aspecten van je leven vereenvoudigen en in balans hebben. Even terugschakelen en heroriënteren op wat jou nu gelukkig maakt en hoe je daar het beste keuzes in kunt maken. Of je wilt praktische tools om je leven te structureren. Ik help en begeleid jou in deze zoektocht in jouw mindset, waar de basis van jouw geluk zich bevindt. Zo kom je bij de vraag achter de vraag en kun je de balans hervinden en met de juiste tools deze behouden.

Moeite, burn-out, spanning en stress

Je voelt je down, hebt moeite en last van spanning en/of stress. Of je bent burn-out of daarvan herstellend. Je worstelt en kunt zo gedemotiveerd raken om de strijd die je voert en het onbegrip dat je ervaart. Ik coach jou om jouw pad helder te krijgen en help je om het vertrouwen en de motivatie te herontdekken. Op te lossen wat jou beperkt en dit te hanteren. Ik help je patronen te doorbreken en te veranderen zodat je kunt groeien en de moeilijke situatie omzet in winst. Je krijgt (weer) regie over je leven en kunt zelf de richting bepalen.

Verdriet, onzekerheid, rouw en eenzaamheid

Jou overkwam een pijnlijke gebeurtenis of verlies van een dierbare en je bent in rouw en je hebt verdriet. Of je kunt je scheiding niet verwerken, je wordt gepest, je bent eenzaam. Speel je verstoppertje met je emoties en gedachten, omdat ze te zwaar zijn om toe te laten? Ik help jou om de pijn en het verdriet beet te pakken en om te zetten in brandstof voor jouw leven. Met respect voor wie jij bent en wat jou is overkomen. Nooit bagatelliserend, want wat jij voelt is waar.
Vanuit de menselijke psychologie begeleid ik jou en kan ik je helpen om pijn te verkennen en, waar nodig, gedrag te veranderen. Met mijn warme luisterende houding en technieken leer ik je graag dat er heling mogelijk is van de meest pijnlijke gevoelens.

Gezinsproblematiek

Kun je jouw plek in het (samengestelde) gezin niet goed vinden of voel jij je er niet comfortabel bij? Zoek je naar de waarde van jou in het geheel of heb je moeite met jouw ouder(s) of kind(eren). Ik help je hier graag bij en sta open voor sessies met meerdere personen, wanneer dit voor jou nodig is gaande weg het traject. We verkennen eerst jouw vraag en werken van daaruit.

Persoonlijke effectiviteit & ontwikkeling

Je wilt jezelf ontwikkelen of je verliest je doelen een beetje uit het oog door de dagelijkse drukte. Ik coach jou en daag je daarbij uit om jouw mogelijkheden ten volle te benutten en help je jouw kernkwaliteiten te zien en te gebruiken. Effectiever te worden waar jij wenst. Time management te verbeteren. Grenzen te stellen of op te rekken. Daar waar jij wilt en kunt groeien. Uiteraard kan dit ook in zakelijk of in teamverband (zie daarvoor ‘zakelijk’). Ook wanneer er sprake is van een conflict in jouw leven help ik je graag.